Media Livestream

Live stream button

Hoofdmenu

    Dit e-mailadres is beschermd door spambots, je hebt Javascript nodig om dit te kunnen bekijken

Publiciteit

 

Telefoon: +32 (0)55 60 45 58

http://www.soco-care.be/

        


Home arrow Onze levenslijn
Onze Levenslijn
Artikel Index
Onze Levenslijn
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7

1988


Op zondag 17 juli nam Radio Express de draad weer op van een goede traditie: het zomerfeest. Dit keer vond het plaats in gasthof 't Park te Tiegem. Naast de barbecue was er 's avonds ook een playbackshow waarbij onder andere een reis naar Mallorca te winnen was. Op 11 november zond Radio Express zijn eerste Top 100 aller tijden uit. Dit was het begin van een jaarlijkse traditie.

1989

Op 11 maart mochten de Marlets ons carnavalbal opluisteren. Dat de medewerkers van Express ook bij het voetballen hun mannetje konden staan, bleek uit de deelname aan diverse voetbaltornooien.

Van 19 tot 23 juli vond in Avelgem de tweejaarlijkse handelsbeurs plaats. Naast de talrijke Avelgemse handelaars was ook Radio Express aanwezig. Vanuit onze plaatselijke studio verzorgden we een live programma.

Door het nieuwe radiodecreet werden we verplicht van radiofrekwentie te verhuizen. Op 13 oktober werd 107 FM onze nieuwe stek. 
© 2018 Radio Media - Jouw muziekradio op 107 FM
Alle informatie is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele wijze opnieuw verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming.
De podcast is een gesproken podcast. De gebruikte tune is eigendom van Radio Media.