Media Livestream

Live stream button

Hoofdmenu

    Dit e-mailadres is beschermd door spambots, je hebt Javascript nodig om dit te kunnen bekijken

Publiciteit

 

Telefoon: +32 (0)55 60 45 58

http://www.soco-care.be/

        


Home arrow Onze levenslijn
Onze Levenslijn
Artikel Index
Onze Levenslijn
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7

1990


Ieder jaar vindt in Avelgem de alom gekende loopwedstrijd "de 10 van Avelgem" plaats. In juli was dit niet anders. Ook hier ontbrak radio Express niet. Ter plaatse verzorgde Frank Vanmeenen de presentatie op het podium. Tevens bracht hij op Radio Express verslag uit van de verschillende categoriŽn.

1992


Door een nieuw radiodecreet dat ketenvorming wilde voorkomen, moest Radio Express van naam veranderen. Iedere radio uit Vlaanderen moest een unieke naam hebben en aangezien er in Antwerpen ook een Radio was met de naam Express, die iets langer bestond dan ons, moesten wij van naam veranderen. Op 25 februari werd Radio Express Radio Media.

1993


Na een periode waarin Media vooral de nadruk legde op het uitbouwen van de programmatie, pakten we op 11 september opnieuw uit met een groots evenement: de Media Dance Night in het Cultureel Centrum "De Stringe" in Vichte. Hoofdattractie van de avond was de toemalige hitformatie Def Dames Dope. Gast-dj was Hans Otten. Duizend fans woonden deze avond bij. 
© 2018 Radio Media - Jouw muziekradio op 107 FM
Alle informatie is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele wijze opnieuw verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming.
De podcast is een gesproken podcast. De gebruikte tune is eigendom van Radio Media.