Villa Madiba open: “eindelijk kinderen dicht bij mij”

De opening van Villa Madiba in Avelgem is op zijn zachtst gezegd goed nieuws voor bewoner Cedric Vindevogel en zijn familie in Moen. Omdat zijn moeder Nadia voltijds werkt, verbleef Cedric in Liedekerke, en dat is behoorlijk ver van huis.

Geschenk uit de hemel

“De broer van Cedric heeft ook een beperking en woont onder begeleiding in Avelgem,” zegt mama Nadia Vindevogel. “Ik vind het enorm moeilijk dat beide broers elkaar nauwelijks zien. Drie jaar geleden hoorde ik dat er een zorgwoning zou komen in Avelgem. Ik woon in Moen dus dat leek wel een geschenk uit de hemel. Ik moest en zou daar een plaats vinden voor Cedric!”

“Sinds begin dit jaar weten we dat Cedric hier effectief kan komen wonen, dat was een bijzonder emotioneel moment. Ons hele gezin kijkt er enorm naar uit, en niet in het minst Cedric zelf. Hij komt terecht in een perfect uitgeruste nieuwbouw, vlakbij huis en vlakbij zijn broer. Ik zal hen zonder problemen allebei kunnen oppikken om samen een uitstapje te maken. Ik kijk er zo naar uit!”

LEES OOK: